Elektronik Sigara Nedir? İnsana Kazandırdıkları Nelerdir?

Elektronik Sigara Nedir?

Elektronik sigara, sigara gibi oldukça tehlikeli ve fazla sayıda kimyasal madde içeren bir tütün ürünü yerine, elektronik bir cihaz olarak duman yerine buhar üreterek sağlığa zarar vermeden yoksunluğunuza engel olmakta ve Perpa elektronik sigara satış kapsamında güvenli ve rahat bir şekilde ulaşmanız da mümkün hale gelmiş durumdadır.

Elektronik Sigara Nasıl Çalışır?

Oldukça farklı çeşit ve model seçeneği ile ulaşım sağlayabileceğiniz elektronik sigaraların temelde çalışma prensibi aynı olmakla beraber, mekanizmaları değişiklik gösterebilmektedir. Elektronik sigaraların enerjisini sağlayan ve şarj edilebilir özellikte olan bataryasının, cihazın içinde bulunan likiti ısıtması sonucu buhar elde edilir. Bu buhar ise elektronik sigaranın ağız kısmından içeri çekilmek sureti ile cihazdan çıkışı sağlanır.
İçinde bulunan dolum sıvısının zevk ve beğenilerinize uygun şekilde tercih edilebildiği elektronik sigaralar ile çıkan buhar, bir tütün ürünü olan sigaradan çıkan dumana benzer gibi göründüğünden, sigara tiryakilerine sigaraya oldukça yakın bir deneyim yaşatarak bağımlılıktan kurtulma yolunda iyi bir adım olarak tercih edilebilmektedir.
Cosmic Fog Baie Creme 60ml Elektronik Sigara Likiti-01

Elektronik Sigaranın Farkı Nedir?

Sigara içerisinde bulundurduğu karbonmonoksit, katran gibi toksik ve insan sağlığını ciddi boyutta tehdit ederek ölüme dahi yol açabilen 4000 den fazla kimyasal madde bulundurmaktadır. Üstelik içerisinde bulundurduğu maddeler, kişinin sigaraya karşı ciddi bir bağımlılık oluşturup, yoksunluk belirtileri göstermesine neden olmaktadır. Ancak, elektronik sigara bahsedilen kimyasalları içermemekle birlikte ayarlanabilen nikotin seviyesiyle bağımlılığınızdan kademeli bir şekilde kurtulmanıza dahi sebep olabilmektedir.
Elektronik sigaranın bir tütün ürünü olan sigaradan farklı yanlarından bir tanesi ise duman ve buhar faktörüdür. Zira sigara ile içeriye çekilen havanın duman olarak adlandırılması ve içerisinde binlerce kimyasal madde bulundurarak sağlığınızı ciddi anlamda tehdit etmesinin aksine elektronik sigara ile içeriye çekilen hava buhar olarak adlandırılmaktadır. İçinize temel anlamda bataryanın sağladığı ısı enerji ile ısınan likitin buharlaşması sonucu ağız yolu ile içinize çektiğiniz hava tam anlamıyla buhardır.
Bahsedilen buhar, sigaranın içerdiği kimyasalları içermediğinden sigarayı bırakma yolunda adını yazdıran alternatiflerden biri olarak Perpa elektronik sigara çeşitleri ile beğenilerinize de sunulmuş durumda.
Resim

Elektronik Sigara Avantajları Nelerdir?

Bir tütün ürünü olan sigaranın neden olduğu ölümle dahi sonuçlanabilecek ciddi rahatsızlıklardan kaçınmak istiyorsunuz; ancak bağımlılığınız buna engel oluyorsa, Perpa elektronik sigara satış kapsamında cihazınızı güvenli bir şekilde elde edebilir, pek çok avantaj da sağlayabilirsiniz.
kendi_likitini_yapmak_e_likit_üretmek

Sağlık Yönünden Kazanımlar

Sigaradan çıkan duman yerine elektronik sigaradan çıkan buhar ile oldukça tehlikeli ve ciddi sonuçlar doğurabilecek hastalıklardan kaçınabilme şansını elde etmeniz mümkün. Bağımlılığa neden olması nedeniyle yoksunluk belirtilerine neden olan nikotin, elektronik sigara içerisinde belirlediğiniz oranlarda bulunabilmektedir. Böylelikle, hem sigaranın içinde bulunan 4000 den fazla kimyasala maruz kalmayacaksınız, hem de nikotin bağımlılığınızı makul ve sağlıklı ölçüde giderebileceksiniz. Hatta bu şekilde sigarayı tamamen bırakıp elektronik sigara geçme imkanını sağlayarak oldukça ciddi sağlık sorunlarından kaçınma imkanı bulabileceksiniz.
Sigara içinde bulundurduğu kimyasallar nedeniyle, içinize çektikten sonra dışarıya verdiğiniz duman ile çevrenizdekilere de ciddi zararlar vererek pasif içiciliğe neden olabilmektedir. elektronik sigaranın sağladığı avantajlar içerisinde, nefes yoluyla verilen buharın bu kimyasalları içermemesi, dolayısıyla da pasif içiciliğe neden olmaması da yer almaktadır.
Tobacco-Mix

Maddi Kazanımlar

Sigara tüketen bir bireyin yaptığı harcamanın çok daha azına elektronik sigara ile ulaşmanız mümkündür. Şarj edilebilen bataryası ve uzun süre kullanabileceğiniz dolum sıvısı ile maddi anlamda bütçenizi oldukça rahatlatabilir, sigara tüketimine oranla sağlığınıza yaptığınız katkının yanı sıra bütçenize de ciddi anlamda katkı sağlama imkanı elde edebilmeniz mümkündür. Sigaraya yapılan zamlar ile zevkinizden ödün vermeden bütçenizi rahatlatmak amacıyla elektronik sigarayı tercih edebilirsiniz.

deney_e_sigara

Çevresel Kazanımlar

İçinde yaşadığımız çevreye olan sorumluluk ve görevlerimiz kapsamında sigara tüketimi ile ciddi zararlar verilmektedir. Saldığı kimyasallar ile global anlamda ciddi zararlara sebep olan sigara tüketimi yerine, çevre bilinci kapsamında oldukça elverişli olan elektronik sigara ile sigaradan saldığınız kimyasallarla dolu duman yerine elektronik sigara ile buhar çıkışı sağlayarak çevreye zarar vermeden tüketim sağlamanız mümkün.
Perpa elektronik sigara satış imkanı ile hem güvenli hem de kaliteli ürünlere ulaşabilir; sağlığınız, bütçeniz ve çevre katkıları kapsamında ciddi oranda fayda sağlarken kişisel zevkinizden ödün vermek zorunda kalmazsınız.

Daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

https://www.elektroniksigaravip.net/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sigarayı Bırakma Yöntemi Olarak E-Sigara

Sigarayı Bırakmada Elektronik Sigaranın Etkileri